Logo Le Roy tuin, de ecokathedraal van Heerenveen

Ecocathedralen: waar mens, plant en dier samenwerken...
... en waar ruimte de tijd krijgt, en tijd de ruimte
Le Roy tuin onderdeel Open dagen Nationale Tuin- en klimaatroute 2023
Le Roy tuin onderdeel Open dagen Nationale Tuin- en klimaatroute 2023

De Le Roy tuin is opgenomen in de Nationale Tuin- en klimaatroute, die dit jaar op de zaterdagen 2 en 9 september 02023 open dagen houden.

De Tuin & Klimaat Route is een platform speciaal voor iedereen die interesse heeft in het verduurzamen van de tuin, balkon of openbare plekken. De deelnemende tuinen kunnen als inspiratiebron dienen voor andere groene initiatieven. Met de Open Dagen op 2 en 9 september wordt er landelijk extra aandacht aan besteed om de tuinen te bezoeken.

Kijk voor  meer informatie op de website van de Tuin en Klimaatroute.

AGENDA

16 mrt 02024;
09:30 - 13:30
NL-Doet 2024 in teken van 100 jaar Louis Le Roy

Hou mij op de hoogte van updates op deze site

Rondleiding of lezing over ecokathedralen?

Wilt u een rondleiding door de Le Roy tuin, of een lezing over ecokathedralen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via mail of telefonisch op 06-24573020.

Stenen doneren?

Hebt u stenen over en wilt u deze doneren aan de Le Roy tuin? Neem dan eerst contact met ons op, dan hoort u direct of (en zo ja: waar) u de stenen kunt brengen. Het ongevraagd brengen (of ophalen) van materiaal is dus niet toegestaan.

tegels nk tegelwippen in ecokathedraal heerenveen

 

"Voor een goed begrip van hetgeen geschreven wordt, moet steeds worden bedacht dat wanneer de natuur ter sprake komt daar dan stééds natuurlijke processen mee bedoeld worden, maar nooit de natuur in haar tijdelijke verschijningsvorm". Louis G. Le Roy ( 01924 - 02012 )

"Als we bouwen, laten we dan bedenken dat we voor de eeuwigheid bouwen. Laat het niet zijn voor het huidige genot, nog voor het huidige gebruik alleen; Laat het een zodanig werk zijn dat onze nakomelingen ons er dankbaar voor zijn". John Ruskin ( 01819 - 01900 )