aanwezigen themadag 31 oktober 2006
31 oktober
- Themadag 31 oktober 02007: Het Technicum
Op dinsdag 31 oktober 02007 werd voor de 5e keer de jaarlijkse themadag van de stichting Tijd gehouden, dit keer met als thema "het Technicum en de mondiale contraculturen".

Marja de Vries Sprekers op deze dag waren Marja de Vries, schrijfster van het boek 'De hele olifant in beeld', waarin ze verbanden legt tussen diverse waarheidstradities, en tot de conclusie komt dat in al deze tradities dezelfde 7 wetten voorkomen. Zie voor meer informatie www.marjadevries.nl.

Huub MousTweede spreker was kunsthistoricus Huub Mous, die al geruime tijd met Le Roy bevriend is, en veel over hem gepubliceerd heeft. Huub Mous gaf in zijn lezing aan dat Le Roy als kunstenaar vrijwel niet bekend is in Nederland, maar vooral in het buitenland veel prijzen en eretitels heeft mogen ontvangen. Le Roy wordt door Mous de 'filosoof van de hoop' genoemd. Lees hier de hele lezing van Mous.

Voorzitter Peter Brinkman vertelde dat er op korte termijn iemand gedurende 3 jaar in de Kennedylaan aan het werk zal gaan voor de dagelijkse werkzaamheden. Ook komt er binnenkort een locatie op loopafstand van de Ecokathedraal beschikbaar, waar de Stichting Tijd mede haar intrede zal doen.

the Paradise Gerard Mosterd Na afloop van een gesamenlijk buffet bij De Koningshof in Heerenveen, genoot een deel van de aanwezigen nog van de voorstelling "tHe pARaDIsE" van de Nederlands-Indische choreograaf Gerard Mosterd en de Sumatraanse collega Boi Saktie.



De stichting Tijd kijkt terug op een interessante dag, en wil iedereen bedanken die aanwezig was, en wil u en andere belangstellenden van harte uitnodigen voor een vervolg op woensdag 31 oktober 2008!


HOME
DOELSTELLING
31 OKTOBER
verslag 02007
verslag 02006
verslag 02005
verslag 02004
verslag 02003
ECOKATHEDRAAL
TIJDGENOTEN
PUBLICATIES
CONTACT